Türkiye'nin Tarım ve Hayvancılık Platformu

logo

Yumurta Fiyatları KDV etkisi

EminUludag16

Yeni Üye
273661601_697586158288641_4001848879032515094_n.jpg

musasahin

Üye
Bu gidişle hiç bir şeyin fiyatı inmez çünkü hükümette denetim yok yaptırm yok, esnaflarımızda vicdan merhamet kalmamış indirim yerine her gün bindirim yapıyorlar el insaf., Haksız zam yapıp halkı soyanlara zehir zıkkım olsun inşaallah yiyemezler.

kadirdemir

Üye
ne kadar beddua varsa hepsini okuyorum allah balalarını versin inşallah en kısa zamanda yazıktır günahtır

ibrahimefe

Üye
Abi şöyle yapıyorlar ceza yazıyorlar doğrudur adam ödüyor yediği cezayı fiyata ilave ediyorlar olay bu kadat net 20. Milyon ist
8 milyon izmir
8 milyon ankara
Daha ne olsun bu kadar insan sadece ben yerim diyor kim üretecek köylümüz mü üretecek güldürmeyin adamı tarım bakanlığı işçi alıp tarım ve hayvancılığı ele alacak bu işi devlet kadroları verimli şekilde üstlenecek bak bakalım üret sat yapacak özel görürüm ben o zanam yük sek marjla satmak bu ülkeye ihanettir Atatürk şöyle demişti içerinizde dahili ve harici bedhahlarin alacaktır demişti sanırım alayına hapis cezası verilmesi lazım anlayan dinleyen yok gözüküyor

Bütün vatandaşlar birlik olup bir ay marketlerden hiç bir sey almamalıyız ha keza yumurtada almayalim ölmeyiz ya ama onlara ciddi zarar ettiririz eger bu geri zekalı market zihniyeti boyle devam ederse en buyuk kaybi kendileri yaşar vatandaş biterse marketler de biter

Yüce rabbim bu zor günlerde insanları sınadı paramı imanmı diye sonuç ortada ne birokratı acıdı ne esnafı haram olsun

cevdet222

Üye
Vatandaş olarak halk olarak biz bozuguz herkes lafta müslüman ağzından din iman allah peygamber gerçek de herkez paraya tapan bir mahlûk olduk herkesin dini imani para herkes herkesi kazıklar oldu bu millet evlenen gelin misali hem ağlar hem gider yani hem ağlarım sızlarım bağırır çağırırım amaaa keyfimden luxumden vaz geçmem der