Herkese selam dostlar, ben özellikle orta ve küçük çaplı çiftçiler için sigorta ürünleri geliştiren bir firmanın Türkiye müdürüyüm. Yanlış anlama olmasın, biz sigortacı değiliz ve kendimiz sigorta yapmıyoruz. Türk çiftçisinin ihtiyaçlarına göre Tarsimin kaplamadığı veya yetersiz kaldığı noktaları, çiftçinin bulunduğu bölgedeki geçmiş verileri göz önüne alarak daha uygun ürünler ve şartlar oluşturup sunuyoruz.
Sizden ricam elinizdeki Tarsim veya özel sigorta poliçenizi paylaşmanız ve bu poliçeleri nasıl iyileştirebileceğimizi konuşmamızdır. İsim ve adres kısmını paylaşmak istemezseniz karalayabilir veya o kısmı hiç paylaşmayabilirsiniz. Poliçe bilgileri sadece ve sadece iyileştirmeleri nasıl yapabiliriz konusunda kullanılacaktır. Kişisel bilgi toplama gibi bir amacım yoktur.
Paylaşımlarınızı bekliyorum, hepinize kolay gelsin.
Sizden ricam elinizdeki Tarsim veya özel sigorta poliçenizi paylaşmanız ve bu poliçeleri nasıl iyileştirebileceğimizi konuşmamızdır. İsim ve adres kısmını paylaşmak istemezseniz karalayabilir veya o kısmı hiç paylaşmayabilirsiniz. Poliçe bilgileri sadece ve sadece iyileştirmeleri nasıl yapabiliriz konusunda kullanılacaktır. Kişisel bilgi toplama gibi bir amacım yoktur.
Paylaşımlarınızı bekliyorum, hepinize kolay gelsin.