Çiftçiler Platformuna üye olan herkes ücretsiz bir biçimde ilanlarını paylaşabilir görüşlerini açıkta dile getirebilir lakin her topluluğun belirli bir kuralları olur ve o standartlar halinde yürür giderler. Yöneticiler olarak bu platformu çok ciddiye aldığımızı söylemek istiyorum. Ücretsizde olsa burası bir sanal mülktür kişi veyahut kişilere aittir. Platformu kurallarına riayet ettiğiniz takdirde hiçbir sorunla karşılaşmayacağınızı belirtmek isterim.
Çiftçiler Platformu sitesi içerisinde Detaylı Logg kaydı alınıyor. Yani herhangi bir üyemiz siteye herhangi bir mesaj (nokta dahi olsa) kayıt altına alıyoruz.(Bu site içerisindeki kullanıcılar arasındaki mesajlaşma da dahildir.)(İp adress,Cihaz Bilgisi..)
Bunları paylaşma zorunluluğumuz yok tabi ki şeffaflığımızı göstermek için paylaşıyorum. Aşağıdaki görsel kullanıcı adım olan Mete profiline ait site içerisindeki yaptığım değişiklikler yöneticide olsam kayıt altındadır.
Kurallarımıza Buradan Göz Atabilirsiniz. ---> Kurallarımız
Site içerisinde kurallarımızı ihlal ettiğini düşünüdüğünüz gönderileri raporlayınız. Moderatörlerimiz ilgilenecektir.
Çiftçiler Platformu sitesi içerisinde Detaylı Logg kaydı alınıyor. Yani herhangi bir üyemiz siteye herhangi bir mesaj (nokta dahi olsa) kayıt altına alıyoruz.(Bu site içerisindeki kullanıcılar arasındaki mesajlaşma da dahildir.)(İp adress,Cihaz Bilgisi..)
Bunları paylaşma zorunluluğumuz yok tabi ki şeffaflığımızı göstermek için paylaşıyorum. Aşağıdaki görsel kullanıcı adım olan Mete profiline ait site içerisindeki yaptığım değişiklikler yöneticide olsam kayıt altındadır.
Kurallarımıza Buradan Göz Atabilirsiniz. ---> Kurallarımız
Site içerisinde kurallarımızı ihlal ettiğini düşünüdüğünüz gönderileri raporlayınız. Moderatörlerimiz ilgilenecektir.
Son düzenleme: